7de rit Hulst

Ondanks een temperatuur van net boven het vriespunt stonden er toch een 20-tal moedigen aan de start. Met een vliegende start dachten traditionele koplopers Willy VD en Jos de groep op te warmen. Het resultaat was een opgewarmde groep en een onderkoelde Willy. “Geen kracht meer in de benen” was zijn verdict met opgave en instappen als gevolg.

Ondanks de kou en lichte tegenwind ging de groep vlot door het waasland. Na het bereiken van de Nederlandse grens draaide Marc Brijs zijn turbo op de rechte stukken helemaal open en herinnerden we ons zijn historische woorden “I’ll be back”. Dit is zijn speeltuin.

Met tien minuten voor op schema arriveerden we om 09.50 in café ’t Raedthuys op de hoek van de grote markt in Hulst. De kroegbaas was verwittigd.

Bij de terugtocht hadden we lichte meewind en 2 platte banden. Of het ene het gevolg is van het andere laten we hier in het midden. In ieder geval kregen we Willy VD niet meer uit de volgwagen, dit misschien tot spijt van de Patte die liever naar de radio luisterde :-).

Volgende week rit van St-Martens-Bodegem die we zoals afgesproken buiten de organisatie rijden.
BELANGRIJK: vertrek om 07.30 h aan parking Coolhem. De rit is 140 km met pauze na ong. 85 km.

Auteur: admin chris

Voorzitter Wielertoeristenclub De Snelvoeters