Hector Goossens In Memoriam

Op 18 juni 2019 is Snelvoeter en bestuurslid Hector Goossens overleden.

Wij herinneren ons Hector als een zeer beminnelijke en lieve mens. Altijd positief ingesteld, met volle teugen een levens genieter, een dromer, een strever, zonder daarin te overdrijven.

Reeds 15 jaar lid en sinds 2 jaar mee in het bestuur van de club. Hij was vaste deelnemer aan de jaarlijkse klimweek naar de bergen waar hij zeer verdienstelijk de bergen bedwong. Een kamergenoot waarmee je nooit last had en altijd welwillend.

Bijna ondoenlijk te moeten vaststellen dat hij vorig jaar nog volle bak meefietste, niets aan de hand. We herinneren hem tijdens talloze zondag- en trainingsritten, aan de Mont-Ventoux, op de Canarische Eilanden die hij regelmatig zelf met Tinne zijn vrouw bezocht en goed kende en waar hij ons rondgidste, naar dorpjes en plaatsen die hij ontdekt had.

Alles ging goed tot eind vorig jaar die vreselijke ziekte bij hem werd vastgesteld. Hij heeft ons begin van het seizoen nog enkele ritten mee vergezeld in de volgwagen. We zien hem nog poseren op de groepsfoto en na de rit genieten van het gezelschap met de groep bij een gesmaakte kriek in café Coolhem.

Rust in vrede, Hector, je blijft voor altijd in onze herinnering meefietsen.

Auteur: admin chris

Voorzitter Wielertoeristenclub De Snelvoeters