Jose De Cauwer spreekt…

Vrijdag 21 Februari 2020 van 19u – 21u

Zaal De Krinkel Ruisbroek-Dorp 38 2870 Ruisbroek
Inkom: € 10 (inbegrepen 1 consumptie naar keuze)

Iedereen die het wielrennen volgt, kent José De Cauwer. Hij is momenteel vooral bekend als co-commentator van Michel Wuyts op de VRT voor het deskundig verslaan van tal van wielerwedstrijden gedurende het hele wielerseizoen.

Zijn kennis van het wielrennen bouwde hij op tijdens zijn carrière als wielerprof-meesterknecht van Hennie Kuiper, als ploegleider van onder andere Greg Lemond waarmee hij de tour won, als bondscoach waar hij België met Tom Boonen een wereldkampioen schonk.

José heeft dus heel wat te vertellen en we gaan luisteren naar een verhaal over 50 jaar wielrennen, van vroeger tot nu. We leren ook waar de toekomst van het wielrennen naar toe gaat. Met José zetten we iemand achter de microfoon die het allemaal van heel dichtbij beleefd heeft en weet waarover hij spreekt. Het zijn boeiende verhalen vanachter de coulissen van het wielrennen die je niet hoort op tv, radio of leest in de krant. José is daarenboven een geboren verteller wat het nog boeiender maakt.

Als er iemand de wielerwereld door en door kent dan is hij het wel! Hij neemt ons mee in een spannende, interessante en leerrijke reis waar hij zijn belevenissen vertelt. U kan zelf ook vragen stellen aan José.

U kan per club kaarten bestellen/reserveren door overschrijving van het bedrag van 10 Euro op de bankrekening van WTC de Snelvoeters BE41 8804 7038 8110.

Auteur: admin chris

Voorzitter Wielertoeristenclub De Snelvoeters