3de rit – Land van Waas (Daknam) – 95 km

De weerberichten klonken onheilspellend in de week voor zondag 17 maart 2019. Het zag er naar uit dat het weer terug spelbreker ging zijn. Doch de weergoden waren ons gunstig want geen spatje regen hebben we gezien. Integendeel hebben ze ons getrakteerd op een aangename hoeveelheid zon. Maar ook op een sterke, bitsige westenwind. Gelukkig zitten er toch al een aantal mannen goed in form en dat hebben ze ook op kop laten zien. In het begin Jos en piloot Willy VD, daarna een (ontketende) Kurt en Hans T, en later ook Frank en anderen. De piloot heeft ons mooi rond Lokeren geleid om dan via Zele en Waasmunster met de wind in de rug huiswaarts te keren. Een gemiddelde van 31,7 km/h, meer dan genoeg bij dit weer.

Zondag is het de rit van Willy M. naar Groot-Bijgaarden, vertrek om 08h30. Bij goed weer komt ons Charlotte ook mee om wat fotootjes te nemen. Kwestie dat we met onze nieuwe tenue op de website kunnen pronken.

Tot slot: ik heb het ontbreken van de foto gemeld aan fotograaf Gunter Maes van PubliNieuws en hij heeft verzekerd dat ze die in de volgende editie gaan plaatsen. We zullen het in de gate houden!

Tot zondag,
Chris.

Auteur: admin chris

Voorzitter Wielertoeristenclub De Snelvoeters